Åpne din butikk på Smilepris.no!

Vær med å bygge Norges største kjøpesenter på nett


Mange har en drøm om å kunne starte sin egen nettbutikk på heltid, deltid eller at noen eksperter kunne «hjelpe meg». For veldig mange forblir det med drømmen da kapasitet, kunnskap og kapital ikke strekker til. Dette har vi gjort noe med, slik at alle som har et ønske om å starte sin egen nettbutikk på Smilepris markedsplass, skal få den hjelpen de trenger.

Realiser din drøm om egen nettbutikk nå og bli din egen sjef

Vi hjelper deg med å spore opp/finne produkter, importere, lagre, ordrebehandling, frakt, retur, salg og markedsføring, kundeservice med mer. Nå kan du drive en «ikke dropshipping» nettbutikk uansett hvilken situasjon du befinner deg i. Du investerer så lite som 6000 kr. Av denne investeringen går 5000 kr til deg selv (ditt varelager) og 1000 kr går til de som bygger systemet og gjør dette mulig å få til. En liten medlemsavgift og variable salgsrelaterte kostnader kommer i tillegg.

Opprett en selger konto

SLIK KOMMER DU I GANG

Bli selger
Velg produkter
Legg ut dine varer
Øk salget
Bli en vellykket netthandler

Hvorfor selge på Smilepris.no?

Netthandel flytter til kjøpesenter på nett
Samme måte som fysiske butikker flyttet fra handlegata til kjøpesenteret, fremtidens netthandel flytter til kjøpesenter på nett.
Små nettbutikker taper mot store nettbutikker
Store nettbutikker overskrider små nettbutikker med deres store Google-ads markedsføringsbudsjetter.
Synkende organiske synlighet på Google
Små nettbutikker sendes helt bak på Googles organiske søkeresultater for viktige søkeord. Dette er det største problemet små nettbutikker står overfor i dag.
Mangel på mobilapp fører til tapte salg
Små nettbutikker taper mye salg mot store aktører på mobilapp plattformen. Stadig flere unge mennesker bruker mobilappen til å handle på nett.
Mulighet å være unik og bygge merkevaren din
Smilepris fungerer som det fysiske kjøpesenteret. Kunder vil kunne skille og identifisere hver eneste butikk for deres særegenheter og utforming.
Smilepris.no gir deg en langsiktig løsning
Vi inviterer deg til å danne en allianse mot dominansen av store nettbutikker som tar opp all synlighet på Google.
Målrettet og fremtidsorientert
Vi investerer mye ressurser på søkemotoroptimalisering. Vil vi være på første siden på Google.no for mange søkeord, inkludert søkeord du har valgt for dine produkter.
Vi er Norges Amazon
Vi kan hjelpe deg med alt, fra å lagre dine produkter på vårt lager, ordrebehandling (pakke og sende varer for deg), kundeservice til og med import av varer fra Kina og andre land.
Sikre deg din plass på Norges mest ambisiøse kjøpesenter på nett idag.
Opphavsrett © 2020 Smilepris.no. Alle rettigheter reservert.