Butikken er under utvikling

Kundeinnlogging

Selg på Smilepris.no

Vi inviterer deg til å danne en allianse mot dominansen av store nettbutikker som tar opp all synlighet på Google. Våre online kjøpesenter fungerer som det fysiske kjøpesenteret. Kunder vil kunne skille og identifisere hver eneste butikk for deres særegenheter og utforming. Det er din oppgave å gjøre din butikk så unik som mulig, vi gir deg frie tøyler innenfor en gitt ramme. Du vil få en spesiell nettadresse til din butikk, og du vil kunne presentere den akkurat slik som du har drømt om, eller ønsker om at hvordan akkurat din butikken skal fremstå. Det er du som er sjefen.

Opprett en selger konto

Så enkelt kommer du i gang

Registrer din butikk
Tilpass profilen din
Legg inn dine detaljer
Legg til dine produkter
Selg dine produkter

Hvorfor selge på Smilepris.no?

Netthandel flytter til kjøpesenter på nett
Samme måte som fysiske butikker flyttet fra handlegata til kjøpesenteret, fremtidens netthandel flytter til kjøpesenter på nett.
Små nettbutikker taper mot store nettbutikker
Store nettbutikker overskrider små nettbutikker med deres store Google-ads markedsføringsbudsjetter.
Synkende organiske synlighet på Google
Små nettbutikker sendes helt bak på Googles organiske søkeresultater for viktige søkeord. Dette er det største problemet små nettbutikker står overfor i dag.
Mangel på mobilapp fører til tapte salg
Små nettbutikker taper mye salg mot store aktører på mobilapp plattformen. Stadig flere unge mennesker bruker mobilappen til å handle på nett.
Mulighet å være unik og bygge merkevaren din
Smilepris fungerer som det fysiske kjøpesenteret. Kunder vil kunne skille og identifisere hver eneste butikk for deres særegenheter og utforming.
Smilepris.no gir deg en langsiktig løsning
Vi inviterer deg til å danne en allianse mot dominansen av store nettbutikker som tar opp all synlighet på Google.
Målrettet og fremtidsorientert
Vi investerer mye ressurser på søkemotoroptimalisering. Vil vi være på første siden på Google.no for mange søkeord, inkludert søkeord du har valgt for dine produkter.
Vi er Norges Amazon
Vi kan hjelpe deg med alt, fra å lagre dine produkter på vårt lager, ordrebehandling (pakke og sende varer for deg), kundeservice til og med import av varer fra Kina og andre land.
Sikre deg din plass på Norges mest ambisiøse kjøpesenter på nett idag. Ingen etableringskostnad. Ingen månedsavgift.